Gammeldags flæskesteg
DKK 155- favorit! 
 | 
m/ brunede kartofler, persillekartofler, rødkål, skysauce, surt, tyttebær og franske kartofler | 
|   | 
  | 
Sprængt saltet svinekam
DKK 155 
 | 
m/ persillekartofler, frisk peberrodssalat på tomat, årstidens friske grøntsager og sauce | 
|   | 
  | 
Gammeldags oksesteg
DKK 160 
 | 
m/ glaserede løg, persillekartofler, bønner, gulerødder, tyttebærsyltetøj og sauce | 
|   | 
  | 
Svinekam stegt som vildt
DKK 155 
 | 
m/ waldorfsalat, brunede kartofler, persillekartofler, tyttebærsyltetøj, agurkesalat, franske kartofler og sauce | 
|   | 
  | 
Kalvesteg stegt som vildt
DKK 165 
 | 
m/ waldorfsalat, brunede kartofler, persillekartofler, franske kartofler, tyttebærsyltetøj, surt og sauce | 
|   | 
  | 
Helstegt kalvestriploin
DKK 175 
 | 
m/ rustikke kartofler, årstidens friske grøntsager, salat og sauce bearnaise | 
|   | 
  | 
Helstegt lammekølle med persille
DKK 175 
 | 
m/ pommes rissolles, friteret blomkål, årstidens friske grøntsager og lammeskysauce | 
|   | 
  | 
Kalvesteg à la Morten
DKK 165 
 | 
m/ sæsonsalat, friteret blomkål, bagte hvidløg, langtidsbagte tomater, braiseret fennikel, nye kartofler og sauce | 
|   | 
  | 
Grillet andebryst
DKK 175 
 | 
m/ brunede og hvide kartofler, stegte svampe, rødkål og flødesauce | 
|   | 
  | 
Argentinsk oksefilet
DKK 200
  
 | 
 m/ pommes rissolles, ovenbagte tomater, glaserede perleløg, årstidens friske grøntsager & sauce bordelaise 
  
Mulighed for at vælge Irsk oksefilet fra kæmpekvæg - DKK 179 
 | 
|   | 
  | 
Rosastegt kalvefilet m/ fedtkant
DKK 185 
 | 
m/ flødekartofler, pommes rösti, årstidens grønt, tyttebær og vildtsauce | 
|   | 
  | 
Indbagt oksemørbrad i butterdej
DKK 225
  
 | 
m/ pommes rissolles, broccolimos, årstidens grønt, svampeflan og to slags sauce efter eget valg | 
|   | 
  | 
Dyreryg/filet
DKK 205
  
 | 
m/ hvide kartofler, kroketter, waldorfsalat, ristede pærer, svesker, tyttebær, surt og vildtsauce | 
|   | 
  | 
Krondyrsfilet
DKK 205
  
 | 
m/ pommes rissolles, honningristede sæsongrøntsager, sukkerristede pærer, ristede svampe, nøddesymfoni og vildtsauce | 
|   | 
  | 
 
 | 
  |